Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@10:30:11 GMT

آغاز طوفان باران و خاک در خوزستان

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۰۷۲۰

آغاز طوفان باران و خاک در خوزستان

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، با توجه به پیش‌بینی هواشناسی خوزستان مبنی بر افزایش ابر، رگبار، رعدوبرق، تندباد لحظه‌ای و گردوخاک، کاهش دید در برخی نقاط استان مشهود بود.

محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز در این رابطه عنوان کرد: طی ساعات آینده رگبار باران، رعدوبرق و وزش تندباد در مناطق شمالی استان مانند دزفول، شوشتر، گتوند و مسجدسلیمان مورد انتظار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هم اکنون در لالی کاهش دید، گسترش ابرناکی و رعدوبرق مشهود است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان کرد: هم‌اکنون رگبار باران و رعدوبرق در شوشتر آغاز شده است.

وی افزود: گردوخاک محلی نیز در دزفول و بستان دید افقی را به ۱۳۰۰ و ۱۰۰۰ متر کاهش داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خاک خوزستان باران اهواز هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۰۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سطح نارنجی هواشناسی کرمانشاه

با توجه به ورود سامانه بارشی به استان کرمانشاه و احتمال وزش باد، رعد و برق و تگرگ هشدار سطح نارنجی صادر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بر اساس بررسی آخرین داده‌های هواشناسی، سامانه‌ بارشی که روز گذشته هشدار نارنجی در خصوص آن صادر شد، امروز دوشنبه و فردا جو منطقه را تحت تاثیر داشته و به تناوب سبب بارندگی همراه با وزش باد و رعدوبرق در سطح استان می‌شود.

بارش که غالباً در نیمه غربی از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود؛ به خصوص طی ساعاتی از امروز تا صبح فردا و در مناطق مذکور، با رگبار پراکنده تگرگ، آبگرفتگی معابر و روان‌آب نیز همراه خواهد شد.

براساس هشدار صادر شده سامانه‌ای ناپایدار امروز و فردا جو منطقه را تحت تاثیر گرفته در بعضی ساعات سبب بارندگی همراه با وزش باد، رعدوبرق و رگبار پراکنده تگرگ در سطح استان خواهد شد.

هرچند بارش حاصل از این سامانه، به شدت و گستردگی بارش در چند روز اخیر نخواهد بود؛ با این حال، امروز از نمود بیشتری برخوردار بوده در برخی نقاط با آبگرفتگی معابر و روان‌آب نیز همراه خواهد شد.

بارش باران، وزش باد، رعدوبرق و بارش پراکنده تگرگ از مخاطرات این سامانه است و سبب آبگرفتگی معابر و روان‌آب، لغزندگی جاده‌ها و کاهش میدان دید، احتمال وقوع خسارت به دلیل برخورد صاعقه و بارش تگرگ، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای و هوایی، احتمال وقوع خسارت به باغات و مزارع کشاورزی به دلیل بارندگی و رگبار تگرگ خواهد شد.

به همین منظور پاکسازی کانال‌ها و آبراهه‌ها، پرهیز از کوهنوردی و قرارگرفتن در مناطق مرتفع و محل‌های با خطر برخورد صاعقه، محافظت تجهیزات برقی در برابر رعدوبرق، احتیاط در رانندگی، اجتناب از ترددهای غیرضروری، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و اطلاع رسانی به موقع از طریق رسانه‌های محلی توصیه می‌شود.

در روز چهارشنبه با تضعیف شرایط ناپایدار، بارش قابل توجهی برای سطح استان پیش بینی نمی‌شود و از روز پنجشنبه تا شنبه هفته آینده، روند افزایش دمای هوا، مهمترین پدیده مورد انتظار در جو استان خواهد بود .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تداوم رگبار و رعدوبرق در این نقاط مختلف کشور طی دو روز آینده
  • تداوم رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور 
  • پیش‌بینی رگبار باران، رعد و برق و کاهش دما برای امروز و فردا
  • کاهش دما و بارش باران در راه مشهد
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی کرمانشاه
  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران
  • ابرهای باران زا دوباره به خراسان جنوبی برمی گردند
  • رگبار و رعدوبرق تهران را دربرمی‌گیرد / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی
  • رگبار باران و رعدوبرق در ۶ استان کشور طی امروز / بارش‌ها در کدام مناطق تشدید می‌شود؟